dimecres, 8 d’octubre del 2014

“LA BIBLIOTECA OBERTA” Curs 2014-2015


LA BIBLIOTECA OBERTA”


Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del dijous 9 d’octubre de 2014, la Biblioteca de l'Escola oferirà a tot l'alumnat i les seves famílies el servei “la Biblioteca Oberta” tots els dijous de 16:30 a 17:30.

Per a l'alumnat de P3 a 2n de primària s'obrirà “l'espai dels coixins”, al qual hi poden anar a llegir contes però sempre amb la companyia d'una persona adulta.
Per a l'alumnat de 3r a 6è de primària, es reservarà “l'espai de les taules” per a que s'hi quedin a estudiar, fer els deures, llegir i consultar material de la Biblioteca. Aquests nens i nenes poder anar sols o acompanyats i per tant, cal que tingueu en compte que el responsable de la biblioteca no es farà càrrec de vigilar-los si surten de la mateixa.

Es tracta d'un espai obert pel qual no cal preinscripció prèvia, però sí que està limitat al nombre de cadires i coixins disponibles.
Els serveis i les normes d'ús d'aquest espai són similars a les de qualsevol altra Biblioteca, amb l'excepció que no hi haurà servei de préstec de llibres. Per a qualsevol dubte, podeu consultar a la persona responsable de la biblioteca que és la qui s’encarrega de vetllar per a l'ordre i la cura de l'espai.

Puntualment, algun dijous s'organitza “L'hora del conte” i aleshores l’espai d'estudi per a l'alumnat més gran no està disponible.
L”Hora del Conte” és un espai que s'ofereix a l'alumnat i les seves famílies, i en el qual es contacta amb escriptors i/o il·lustradors de contes per a que ens els vinguin a explicar a l'escola. Tanmateix, s'obre la possibilitat que qualsevol familiar que vulgui, pugui explicar un conte, llegenda, història o proposar un taller literari.

Si us animeu, contacteu amb la Maite (info@ampaitaca.org) o la Mariló al despatx (Cap d'estudis).

Esperant que aquest servei us sigui atractiu i útil, rebeu una cordial salutació!


Comissió de Biblioteca de l’AMPA de l’escola. Octubre de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.