diumenge, 24 de novembre del 2013

PROJECTE SOLIDARI a l’ESCOLA ÍTACA


Dibuix realitzat per Oliver Ferrer Blasko- 4rt C del Taller de Graffits de l’Escola Ítaca
BENVOLGUTS/DES,

Aquest mes de desembre us proposem un PROJECTE SOLIDARI a l’ESCOLA ÍTACA  que constarà del següent:
  • Del 2/12/2013 fins el 14/12/2013.- RECOLLIDA D’ALIMENTS (arròs, llegums, conserves, llet sencera, fruita en almívar, pasta, oli, farina, sucre, etc…). Caldrà dipositar-los a l’entrada del vestíbul de l’Escola.
  • Del 2/12/2013 fins al 13/12/2013.- RECOLLIDA D’OBJECTES DE SEGONA MÀ (en bon estat) per a vendre al MERCADAL DE SEGONA MÀ  a celebrar el proper dissabte 14 de desembre. Caldrà dipositar-los al vestíbul de l’Escola per la tarda.
  • 14/12/2013.- MATÍ SOLIDARI dissabte a partir de les 10 hores.Hi haurà: inflables pels nens, joc del bingo amb premis, sorteig d’un pernil, servei de cafeteria (xocolata amb melindros, cafè), intercanvi de cromos i plaques de cava, Mercat de Segona Mà.

Aquests actes s’emmarquen en la voluntat de fer una acció que promogui el sentiment solidari de la comunitat en benefici de LA MENSA (Mesa d’Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú) i de La Marató de TV3 d’enguany.

La solidaritat ben entesa passa per la col.laboració de tothom en la mesura que sigui possible, hi ha necessitats a molts àmbits i sovint aquests estan més propers del que ens sembla.

CONFIEM EN LA VOSTRA COL.LABORACIÓ DESINTERESSADA.
US ESPEREM EL PROPER DISSABTE DIA 14 DE DESEMBRE PEL MATÍ.


Moltes gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.