dimarts, 1 d’octubre del 2013

XERRADA "LA VACUNA DEL VPH", Dijous 3 d'Octubre 2013

Benvolgudes famílies,

Davant les diverses informacions contraposades respecte de la conveniéncia de posar la vacuna del Papil·loma (VPH) - Virus del papil·loma humà - a les nenes de 6è, l'escola organitza una xerrada per compartir punts de vista.

La xerrada pretén aportar informació sobre aquesta vacuna i comptarem amb una professional de l'àmbit de la sanitat, la Dra. Carme Valls i Llobet.

El més important és posar a l'abast de les famílies la informació que us permeti fer la opció que més us convingui, donant-vos la oportunitat de resoldre els dubtes que pugueu tenir.
Un animem a aprofitar aquesta oportunitat, tant si sou famílies de filles en període de vacunació, com si voleu estar informats per més endavant.

Us esperem aquest dijous dia 3 d'octubre
a les 18:30 a l'escola

Hi haurà servei d'acollida.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
CARME VALLS I LLOBET

Metgessa dedicada a l'assistència en Medicina Interna i Endocrinologia.
Presidenta del CAPS (Centre d'Anàlisis i Programes Sanitaris).

Dirigeix el programa "Mujer, Salud y Calidad de Vida" del CAPS. Programa dedicat a la investigació i la docència, sobre temes de salut, dones i gènere, des d'una prespectiva integral i interdisciplinària.

La trajectòria de la Dra. Carme Valls és amplissima, des de docència i la investigació, passant per la publicació d'articles en revistes i la divulgació en diversos mitjans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.