dimarts, 16 d’abril del 2013

SOS Garraf. Tancada estatal 25 abril


Benvolguts i benvolgudes,

Tot i que abans que acabi aquesta setmana us farem arribar un fulletó amb tots els actes reivindicatius previstos per aquest mes d'abril, us avancem que hi ha programada una *tancada en els centres educatius* a *nivell de tot l'esta*t pel proper *dijous 25 d'abril, per reivindicar una educació pública de qualitat.*


Des de la Coordinadora SOS GARRAF i l'Assemblea d'Interzones de Secundària del Garraf hem començat a organitzar aquest acte i hem pensat que podria consistir en una concentració de tota la comunitat educativa de les diferents ciutats de la comarca en un lloc cèntric (Plaça de la Vila...) i una posterior marxa cap al centre educatiu escollit on fer la tancada. Pensem que serà impossible i poc efectiu fer una tancada en cada centre i que és millor centralitzar-ho en un parell d'escoles o instituts. 

Així, a al ciutat de Vilanova, per exemple, ja hi ha dos centres disposats a fer la tancada: Institut Manuel de Cabanyes i Escola Sant Jordi. La concentració prèvia a la Plaça de la Vila començarà a les 18..30 i consistirà en omplir una càpsula del temps amb tot allò que no volem que toquin de l'educació pública. La decisió de que siguin aquests dos centres s'ha pres per la disponibilitat que ha posat l'equip directiu i/o AMPA, per la seva situació a la ciutat (lloc cèntric) i per a no dispersar massa les tancades i fer que siguin el més massives possible. 

Ens agradaria aconseguir que en d'altres ciutats de la comarca es pogués fer una tancada. Sabem que a Roquetes estan concretant com fer-ho, però seria desitjable que d'altres ciutats ho fessin simultàniament. Si no,

també podríeu participar dels actes d'altres ciutats de la zona.


Si esteu interessats en rebre més informació, si us plau, feu-nos-ho saber el més aviat possible per ajudar-vos a fer-ne la màxima difusió.


Pensem que serà un acte força seguit i que com a comarca hem de donar una resposta ben participativa i que com més tancades simultànies a més ciutats, major i millor serà la repercussió mediàtica.


Descarregueu-vos el programa AQUÍ.

Aprofitem per adjuntar-vos dos dels cartells de la tancada.



COORDINADORA SOS GARRAF
Per una Educació Pública de Qualitat
Bloc:*http://retalladesedu.blogspot.com.es/Correu electrònic:* retalladesedu@gmail.com
Twitter:* @retalladesedu #25A SOS GARRAF
Facebook:* www.facebook.com/retallades.educacio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.