divendres, 23 de novembre del 2012

La Biblioteca Oberta 2012

"LA BIBLIOTECA OBERTA"

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir de dijous 22 de novembre de 2012, la Biblioteca de l'Escola oferirà a tot l'alumnat i les seves famílies al servei "la Biblioteca Oberta" tots els dijous de 16:30 a 17:30.

Per a l'alumnat de P3 a 2n de primària s'obrirà "l'espai dels coixins", al qual hi podran anar a llegir contes però sempre amb la companyia d'una persona adulta.
Per a l'alumnat de 3r a 6è de primària, es reservara "l'espai de les taules" per a que s'hi quedin a estudiar, fer els deures, llegir i consultar material de la Biblioteca. Aquests nens i nenes poden anar sols o acompanyats i per tant, cal que tingueu en compte que el responsable de la Boblioteca no es farà càrrec de vigilar-los si surten de la mateixa.

Es tracta d'un espai obert pel qual no cal preinscripció prèvia, però sí que estarà limitat al nombre de cadires i coixins disponibles.
Els serveis i les normes d'ús d'aquest nou espai són similars a les de qualsevol altre Biblioteca, amb l'excepció que no hi haurà servei de préstec de llibres. Per a qualsevol dubte, podreu consultar a la persona responsable de la biblioteca que serà qui s'encarregarà de vetllar per a l'ordre i la cura de l'espai.

Puntualment, algun dijous s'hi organitzarà "l'Hora del Conte" i aleshores no estarà disponible l'espai d'estudi per a l'alumnat més gran- L'Hora del Conte és un espai que s'ofereix a l'alumnat i les seves famílies, i en el qual es contacta amb escriptors i/o il·lustradors de contes per a que ens els vinguin a explicar a l'escola.

Tanmateix, s'obre la possibilitat que qualsevol familiar que vulgui, pugui explicar un conte, llegenda, història o proposar un taller literari. Aquest curs, a més, convidem a tots aquells nens i nenes que els vingui de gust que ens vinguin a explicar el seu conte preferit amb l'ajuda d'algun familiar.

Si voleu col·laborar, contacteu amb la Maite (maitepese@gmail.com) o la Mariló al despatx (Cap d'estudis). ANIMEU-VOS !!!

Esperant que us sigui atractiu i útil aquest nou servei, rebeu una cordial salutació,

Comissió de Biblioteca de l'AMPA de l'escola. Novembre 2012