dimecres, 3 de setembre de 2014

L'escola Ítaca s'incorpora al Pati Obert

El projecte es reprèn el primer cap de setmana de setembre amb un total de cinc escoles participants.A partir del 6 de setembre torna el Pati Obert a Vilanova i la Geltrú, amb la incorporació d'un nou centre educatiu, l'escola Ítaca, que se suma al projecte d'utilització de les pistes esportives durant el cap de setmana i en horari no lectiu. 

Aquesta iniciativa, impulsada conjuntament per les regidories d'Esports, Joventut, Participació Ciutadana, Convivència i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET, posa a l'abast de la ciutadania els patis de les escoles i les seves instal•lacions esportives a l'aire lliure per tal que se'n pugui fer ús fora de l'horari lectiu. 

Aquest primer cap de setmana de setembre es reprendrà el Pati Obert a les escoles Canigó, Llebetx, Ginesta i Arjau i s'iniciarà per primera vegada a l'escola l'Ítaca. El projecte Pati Obert compta a més amb la col·laboració de les associacions de veïns del Tacó i del Barri de Mar i les AMPA de les escoles Llebetx, Canigó i Ítaca. 

Horaris del Pati Obert 

*Escola Ítaca: diumenges de 10 a 21 h
*Escola Canigó: diumenges de 10 a 20 hores
*Escola Llebetx: diumenges de 11 a 21 hores.
*Escola Ginesta: dissabtes i diumenges de 16 a 20 hores
*Escola Arjau: dissabtes i diumenges de 10 a 21 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.