dilluns, 6 de maig de 2013

FESTA 2013 PER UNA SOCIETAT INCLUSIVA: IMATGES DE LA FESTA

TOTS SOM DIFERENTS,
TOTS SOM IMPORTANTS

FESTA 2013 PER UNA SOCIETAT INCLUSIVA

LES IMATGES DE LA FESTA
EXPOSICIÓ RETROSPECTIVA 2001-2012


Tenim la satisfacció d’invitar-vos a la inauguració de l’Exposició fotogràfica de la Festa per una Societat Inclusiva al Garraf que tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig. Es tracta d’un recull d’imatges  seleccionades de les nou edicions de la Festa realitzades fins a l’actualitat. L’exposició inclou també fotografies de la Festa organitzada l’any 2001 per l’AMPA del Margalló i que va servir d’inspiració pocs anys desprès per posar en marxa de manera col·lectiva la Festa anual per una Societat Inclusiva.Inauguració de l’Exposició:

Dissabte 11 de maig
A les 18,30 hores
Al TOC
C/ Sant Sebastià, 11
Vilanova i la GeltrúL’Exposició estarà oberta a tothom que la vulgui visitar des de dilluns 13 fins divendres 17 de maig de les 18,30 a les 20,30 hores al TOC.

El dia de la Festa (18 de maig) es traslladarà a l’Avinguda Francesc Macià (entre la Pl. de l Vila i la Rambla Principal) per tal que tothom que hi participi pugui gaudir de l’Exposició.

Un cop finalitzada la Festa, les fotografies estaran a disposició dels centres educatius, biblioteques o/i entitats que desitgin exposar-les en les seves seus i equipaments. La persona de contacte és David Rubio (david.ru@terra .es).


Us esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.