divendres, 16 de setembre del 2011

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2011-2012



NOTA INFORMATIVA
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS ESCOLAR 2011-2012

Benvolguts Pares i Mares,
Ens complau fer-vos arribar aquesta nota en relació amb alguns canvis, i d’altra informació addicional del vostre interès sobre les Activitats Extraescolars 2011-2012:
· AMPLIACIÓ DEL TERMINI D’INSCRIPCIONS: S’amplia el termini d’inscripcions i pagament de les activitats extraescolars fins al dia 23/09 amb l’objectiu d’encabir el màxim de participants  i d’activitats.

·      PISCINA P3: Totes les famílies de P3 interessades en què els seus fills i filles participin a l’activitat de piscina poden passar pel despatx de l’AMPA per tal d’inscriure’ls. El termini d’inscripció i pagament s’amplia fins al dia 23/09.

·    LLISTATS:  El 26/9, com a data màxima, es publicarà el llistat de les activitats que es realitzaran. L’alumnat inscrit en activitats que finalment no es duguin  a terme podrà sol·licitar un canvi, si així ho desitja, sempre en funció de les places disponibles a les activitats restants.

·        PREU “INICIACIÓ AL BÀSQUET”: El preu de l’activitat “Iniciació al bàsquet” queda finalment fixat en 30 € per a SOCIS i NO SOCIS (segons l’ última resolució del Consell Escolar).

·     INFORMACIÓ ACTIVITATS 1er DIA: Es pretén que el 1er dia d’inici de cada activitat els respectius monitors i monitores facin una petita introducció breu, dirigida als pares i mares,  sobre els continguts, objectius i normes de les activitats.

Us recordem que l’horari d’atenció a les famílies de l’AMPA és dimarts i dijous de 15 a 16:30.

Atentament,

La Junta de l’Ampa